Bandleden Jukebox Driestroomband

BANDLEDEN

Jukebox is een coverband met een veelzijdig geluid. Dit wordt waar gemaakt door de zangers en de zangeres. Wouter en Kiona zijn grotendeels verantwoordelijk voor het Engelstalige repertoire. John neemt het leeuwendeel van het Nederlandstalige repertoire voor zijn rekening. Voeg daarbij de ondersteuning van de solide ritmesectie bestaande uit Ton en Owen, het melodieuze toetsenspel van Kari-Anne, en het sprankelende gitaarspel van Wouter, Adrie en Peter, dan kan het niet meer stuk. 

Adrie Daemen

Adrie

Gitaar

Countryfan Adrie Daemen is sinds 2011 lid van de band Jukebox. Hij speelt akoestische gitaar om de nummers een voller, warmer geluid te geven.
Albert

Albert

Crew

Albert, uit Wijchen is groot fan van Jukebox en helpt de band op vrijwillige basis. Hij zorgt voor het vervoer van bandleden en helpt met het opbouwen. Albert is een onmisbaar bandlid!
Benedikt

Benedikt

Promoter

Ben onderhoudt de Facebook pagina, is actief voor de website en maakt foto’s en filmpjes voor de band. Daarnaast is hij assistent-geluidsman.

Frans

Fan

Frans is al jarenlang een fan die “van alles” voor de band wil doen. Juist op momenten dat de band wat extra hulp nodig heeft staat Frans altijd klaar.
John

John

Zang

John is de bescheiden zanger van de band. Zijn stem daarentegen is alles behalve bescheiden. Met zijn krachtige stem zingt hij nummers van onder andere André Hazes.
Kari-Anne

Kari-Anne

Toetsen

Toetseniste Kari-Anne maakt vanaf het begin deel uit van de band. Ze speelt keyboard puur op gehoor. Zij neemt een groot deel van de melodieuze invullingen voor haar rekening.
Kiona

Kiona

Zang

Kiona is de zangeres van de band. Ze houdt van Engelstalige muziek en zorgt voor een breed repertoire met muziek van Caro Emerald, Natalie Imbruglia, Duffy en Ilse de Lange.
Owen

Owen

Bas

Owen die in 2011 begon als gitarist, is inmiddels basgitarist. Owen houdt van rock en metal, maar ook van Coldplay en Keane. Hij vervangt Peter als begeleider bij de repetities.
Peter

Peter

Begeleiding

Peter is de drijvende kracht achter de band. Met zijn talent en muzikaal inzicht laat hij de bandleden het beste uit zichzelf halen.

Peter

Licht en geluid

Peter Mientjes ondersteunt de band met hart, ziel en geluid. Hij zorgt dat de band “live” goed klinkt. Naast geluid zorgt hij ook voor sfeermakers als lichtapparatuur.
Ton

Ton

Drum

Ton is de bescheiden en rustige drummer. Hij geeft ritmische leiding en is houvast voor de bandleden. Met zijn no-nonsens houding en spel heeft hij een centrale plaats in de band.
Wouter

Wouter

Gitaar

Wouter is een ervaren (blues) gitarist met als specialiteit improvisatie en melodieën. Zijn prachtige stem leent zich uitstekend voor nummers van o.a. The Eagles.